Баскова заочно заарештували / фото facebook.com/nikolai.baskov

7 березня російський співак Микола Басков опублікував допис на своїй сторінці в Instagram з погрозами Генеральному прокурору України Ірині Венедіктовій.

Російський виконавець "шарманки" погрожує Венедіктовій трибуналом, оскільки в Україні, на його думку, начебто "тестують біологічну зброю на людях". 

Зазначимо, як повідомляє МЗС України, Російська Федерація продовжує розповсюджувати дезінформацію про зброю масового знищення в Україні.

Відео дня

У МЗС звернули увагу, що Міністерство охорони здоров'я України спростувало поширену російськими пропагандистськими ЗМІ інформацію про нібито "екстрене зачищення слідів військово-біологічної програми, яка фінансується за кошти Міноборони США" та "знищення особливо небезпечних патогенів". МОЗ України також відзначило, що на території нашої держави немає американських лабораторій.

Заочно заарештований Басков пригрозив Венедіктовій трибуналом за 'підтримку біологічної зброї'

Нагадаємо, 7 березня стало відомо, що український суд дозволив затримати російського співака Миколу Баскова для обрання запобіжного заходу в якості підозрюваного. Розпочато процедуру оголошення його в міжнародний розшук. Генпрокурорка підкреслила, що незабаром Баскова затримають правоохоронці тієї країни, кордон якої він перетне.

Вас також можуть зацікавити новини: