Зеленський нагадав, що сьогодні США й Канада розширили перелік фізичних і юридичних осіб, проти яких застосовані обмеження / фото president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський заявив, що Євросоюз якнайшвидше має заповнити санкційну паузу та ухвалити новий пакет санкцій проти РФ.

Про це він заявив у відеозверненні.

"Сьогодні я дякую... кожному й кожній, хто забезпечує постачання зброї, хто просуває необхідні рішення у державах-партнерах, хто буквально живе у цих переговорах щодо зброї", - зазначив президент.

Відео дня

Зеленський нагадав, що сьогодні Сполучені Штати й Канада розширили перелік фізичних і юридичних осіб, проти яких застосовані обмеження.

"Це правильний шлях, і потрібно, щоб Євросоюз якнайшвидше заповнив санкційну паузу, ухваливши новий пакет санкцій проти держави-терориста. Будемо працювати над цим найближчими тижнями", - наголосив він.

Нагадаємо, Зеленський відповів на петицію про легалізацію одностатевих шлюбів. Її підписало понад 28 тисяч громадян. Президент нагадав, що за Конституцією України шлюб ґрунтується на вільній згоді жінки і чоловіка, а в умовах воєнного стану Конституцію не можна змінити.

Вас також можуть зацікавити новини: