REUTERS

Інавгурація переобраного президента Російської Федерації Володимира Путіна відбудеться 7 травня.

Як передає власний кореспондент УНІАН у РФ, про це сказав прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв, виступаючи зі звітом уряду в Держдумі.

Читайте такожПутін отримав посвідчення президента і похвалився, що переміг на "найчистіших і найпрозоріших" в історії Росії виборах

Відео дня

«Звіт уряду - це зазвичай підбиття підсумків роботи за рік, але з урахуванням того, що це особливий звіт, про що я сказав, сьогодні, напевно, недостатньо говорити тільки про це. Країна обрала президента, 7 травня після вступу на посаду, відповідно до конституції уряд складе свої повноваження, тому це останній звіт його нинішнього складу, тому я вважаю важливим згадати шість років роботи, якими вони були», - сказав Медведєв.

У Кремлі також підтвердили, що інавгурація Путіна відбудеться 7 травня.

Як повідомляв УНІАН, 18 березня, в день річниці анексії Криму, в Росії пройшли вибори президента.

23 березня Центрвиборчком РФ визнав вибори такими, що відбулися, повідомивши, що діючий президент Володимир Путін переміг з результатом 76,69%.

Обраний президент РФ вступає на посаду після закінчення шести років з дня попереднього вступу на посаду глави держави. У 2012 році інавгурація Путіна відбулася 7 травня.

Напередодні 6 травня 2012 року в Москві пройшли масові протести проти переобрання Путіна, внаслідок заворушень було затримано понад 400 осіб, частину з них було засуджено за так званою «болотною справою».

Нагадаємо, дивитися інавгурацію Володимира Путіна онлайн можна буде на нашому сайті.