ГРУшники на Фішертон-стріт / REUTERS

Поліція Великої Британії в четвер, 22 листопада, оприлюднила на своєму сайті нові відеозаписи, які пов'язані з отруєнням в британському Солсбері колишнього подвійного агента Сергія Скрипаля та його дочки.

Читайте такожФСБ вербувала співробітників візового центру, аби Петров і Боширов поїхали до Британії - розслідування

Як передає DW.com, на відео показано двоє чоловіків, яких Скотланд-Ярд звинувачує в отруєнні.

Відео дня

У першому ролику, записаному 4 березня 2018 року в 11.48 (13:48 за Києвом), чоловіки проходять через турнікети вокзалу в Солсбері. На другому відео, знятому десятьма хвилинами пізніше, вони йдуть по вулиці Уілтон-Роуд, недалеко від будинку Скрипаля. Третій відеозапис показує підозрюваних в отруєнні на одній з вулиць Солсбері. За даними поліції, цей запис було зроблено близько 13:00 (15:00 за Києвом).

Контртерористичний підрозділ лондонської поліції продовжує розслідування і має намір "притягнути до відповідальності всіх осіб, відповідальних за безрозсудні акти", йдеться в повідомленні відомства.

Флакон, в якому знаходився "Новачок" / фото met.police.uk

Скотланд-Ярд продовжує розшукувати тих, "хто міг бачити кого-небудь з цих чоловіків у Великобританії між 2 і 4 березня". Крім того, поліція шукає людей, які могли помітити підроблену упаковку від духів або флакон, в якому знаходилася отруйна речовина.