Білий дім намагається знайти джерело витоку детального графіка Трампа / фото flickr.com/Matt Johnson

Президент США Дональд Трамп заявив, що він, можливо, є найпрацьовитішим президентом в історії країни.

Деталі його повсякденного робочого графіка, які нещодавно просочилися в ЗМІ, показують, що за останні три місяці він відводив близько 60 відсотків робочого дня на роботу "за графіком", коли у нього немає офіційних зустрічей або нарад, пише Голос Америки.

"У ЗМІ потрапив мій робочий графік. Це було дуже легко зробити, але його потрібно було оцінювати в позитивному, а не негативному ключі", - написав Трамп.

Відео дня

Читайте також"Тільки втратив": Трамп оцінив свої статки на посаді президента США

"Коли мова йде про "вільний графік", я зазвичай працюю, а не відпочиваю. Насправді я, можливо, присвячую роботі більше часу, ніж майже будь-який інший попередній президент", - додав він.

"Реальність така, що коли я вступив на посаду президента, в нашій країні був хаос, - стверджує Трамп. - Виснажені збройні сили, нескінченні війни, потенційна війна з Північною Кореєю, міністерство у справах ветеранів, високі податки і занадто багато регулювання, проблеми з імміграцією і охороною здоров'я, і багато іншого. У мене не було іншого вибору, крім як працювати дуже подовжений робочий день!".

Білий дім намагається знайти джерело витоку детального графіка Трампа - більш детального, ніж той, який розкривається публічно.