REUTERS

Королівська родина на порозі чергового скандалу, і знову через Меган Маркл, батько якої оприлюднив особистого листа від доньки.

Невістка Єлизавети II, у колишньому – акторка,  може повернутися на великі екрани. Йдеться про стрічку, в якій дружина принца Гаррі з'являється у дуже відвертих образах, у ролі поганої дівчинки, йдеться у Сніданку з 1+1.

Картина за участю герцогині Сассекської "Посібник для хлопчиків і дівчаток: як скотитися вниз" може повернутися на широкі екрани вже цього року.  У ньому роль дівчини, яка обожнює світське життя та не відмовляється від наркотиків, зіграла Меган Маркл.

Відео дня

Читайте такожМеган Маркл в ніжному образі приїхала до Національного театру

Фільм про молодь, яка відривається на гучних вечірках в Лос-Анджелесі зняли ще 2011-го. Тоді ж його показали на одному з американських каналів. Але очікуваного успіху серед глядачів він не отримав. Цього  разу, враховуючи, що погану дівчинку грає невістка королеви Єлизавети ІІ, творці фільму сподіваються на успіх картини.

Коли Меган Маркл та принц Гаррі оголосили про свої заручини, жінці довелося попрощатися з акторською кар’єрою. До того як стати дружиною принца, вона грала і дівчину-бармена, і коханок, й офіцера поліції.

Найвідомішою є її роль у серіалі "Форсмажори". Акторка зіграла Рейчел Зейн, співробітницю юридичної фірми. За повернення у серіал герцогині пропонували  шалені гонорари – від трьох до шести мільйонів доларів за кілька хвилин на екрані. Тоді Меган Маркл обрала спокійне сімейне життя з принцом Гаррі. Але акторське минуле все ж наздогнало герцогиню Сассекську.