У кішки Ліл Баб були вроджені аномалії \ instagram.com/iamlilbub

Одна з найвідоміших котів інтернету Ліл Баб (Lil Bub) померла у віці восьми років.

Читайте такожУ Колумбії кішка врятувала однорічного малюка від смерті (відео)

Вона страждала на хворобу, яка руйнує кістки. Про її смерть в Instagram повідомив господар - музикант Майк Брідавскі. 

Відео дня

Кішка Ліл Баб народилася з аномаліями, які вплинули на її зовнішній вигляд і не дали їй “подорослішати”. Пухнастика знайшли просто на вулиці, а згодом вона стала справжньою зіркою. Через її великі зелені очі і невідповідні пропорції з’явилося безліч мемів. Також у Ліл Баб з’явився власний сайт і шоу. Кішка навіть стала героїнею книжки. На Instagram-акаунт Ліл Баб підписані 2,4 млн шанувальників. 

Однак важка хвороба руйнувала кістки Ліл Баб. У неділю, 1 грудня, чотирилапої зірки Мережі не стало.

"Ми втратили найчистішу, найдобрішу і сповнену життєвої сили кішку на планеті. Баб була веселою і повною любові, коли лежала з нами в ліжку суботнім вечором, і раптово тихо померла уві сні", - написав господар.

Брідавскі розповів, що смерть улюблениці позбавила його від важкого рішення приспати тварину, яке з часом довелося б ухвалювати.

Музикант впевнений, що кішка вплинула не тільки на його життя, а й змогла привернути увагу до проблем безпритульних тварин. Вона стала однією з досліджуваних вченими кішок, а також допомогла зібрати понад $700 тис. на потреби подібних їй тварин.

"Вона навчила мене всьому, що я знаю про справжнє кохання, познайомила мене з дружиною Стейсі, саме завдяки їй у нас є прекрасні діти - Роско і Лула. Вона була постійним джерелом тепла і любові в нашому житті протягом останніх восьми років", - зізнався він.

Кішка померла від хвороби, яка руйнували її кістки \ instagram.com/iamlilbub