Карла Ясинто / C-Span

За її словами, вона росла в неблагополучній сім'ї і піддавалася насильству з боку родичів ще в ранньому дитинстві. Коли їй виповнилося 12 років, вона познайомилася в Мехіко з 22-річним хлопцем, який привернув її добрим ставленням і дорогими подарунками. Через деякий час вони оселилися разом у містечку Тенансинго (штат Тласкала), відомому як один з найбільших в Мексиці центрів експорту повій за кордон, повідомляє Lenta.ru.

Читайте такожЗ Ради відкликали законопроект про легалізацію проституції

Через три місяці спільного життя, залицяльник примусив Ясинто до заняття проституцією. Протягом чотирьох років дівчина була змушена працювати кожен день з 10 ранку до півночі, приймаючи по 30 чоловіків на день. Пара переїжджала з міста в місто, і ситуація не змінювалася.

Відео дня

Коли Карлі було 13, в один з готелів, де працювала вона і інші повії, багатьом з яких ледь виповнилося 10 років, нагрянула поліція. Ясинто була впевнена, що правоохоронці прийшли звільнити їх, але ті, навпаки, знущалися над дівчатами і робили компрометуючі відео, погрожуючи розіслати записи їх родичам.

У 15 років Ясинто народила від свого сутенера дочку, але той використовував дитину, щоб шантажувати її. Мексиканка була позбавлена можливості бачити дівчинку, доки тій не виповнився рік. У 2008 році під час поліцейської операції в Мехіко Ясинто звільнили з сексуального рабства.

На сьогоднішній день 23-річна мексиканка бореться з торгівлею людьми, розповідаючи свою історію на конференціях і публічних заходах. «Неповнолітніх викрадають, заманюють, відривають від сімей. Ви повинні не просто вислухати мене. Ви повинні зрозуміти, що сталося зі мною і зірвати пов'язку з очей», — говорить Карла.

Як пише The Independent, посилаючись на дані Міжнародної організації з міграції (International Organisation for Migration), в Мексиці жертвами таких злочинів стають 20 тисяч осіб щорічно. При цьому, згідно з дослідженням Університету Тласкали, кожна п'ята дитина з мексиканських сіл прагне стати сутенером, а у двох третин є родичі або знайомі, які займаються експортом секс-рабинь.