REUTERS

Про це повідомляє РИА «Новости».

«За 11 і 12 листопада літаки виконали 107 бойових вильотів, в ході яких завдано поразки 289 об'єктів в провінціях Алеппо, Дамаск, Ідліб, Латакія, Хама, Дераа і Хомс, Дейр ез-Зор», - сказав він.

За словами Конашенкова, в результаті ударів знищено 184 укріплених райони та оборонні позиції бойовиків, 50 опорних пунктів з бойовою технікою і зброєю, 34 командних пункти. Крім того, ліквідовано 16 складів боєприпасів і пального, три табори з підготовки терористів і два заводи з виробництва боєприпасів і саморобних вибухових пристроїв.

Відео дня

Між тим останнім часом, судячи за повідомленнями Міноборони, удари в основному завдавалися по шести провінціях, тепер географію розширено до восьми.

Читайте такожРосія розгорнула в Сирії надсучасні ракетні комплекси С-400 - Daily Mail

Конашенков також повідомив, що «в передмісті Ель-Латамна, провінція Хама, знищено великий склад боєприпасів угруповання «Джебхат ан-Нусра». В результаті бомбового удару, нанесеного бомбардувальником Су-34, зруйновано дві будівлі, в яких бойовики зберігали реактивні і артилерійські снаряди, мінометні міни та патрони».

Читайте такожКурди зайшли в захоплений бойовиками ІДІЛ Синджар в Іраку і готуються до зачистки - Reuters

Також «в районі перевалу Таніят-Ер-Руджма, провінція Хомс, бомбардувальником Су-24М завдано удару по опорному пункту бойовиків ІДІЛ. В результаті прямого попадання знищені інженерні споруди терористів, три мінометні розрахунки і польовий склад боєприпасів».

Читайте такожУ Кремлі відреагували на погрози ІДІЛ влаштувати теракти у РФ

«В передмісті Ель-Латамна, провінція Хама, знищений великий склад боєприпасів угруповання «Джебхат ан-Нусра». В результаті бомбового удару, нанесеного бомбардувальником Су-34, зруйновано дві будівлі, в яких бойовики зберігали реактивні і артилерійські снаряди, мінометні міни та патрони», - сказав Конашенков.

Як повідомляв УНІАН, у четвер, 12 листопада, низка сирійських ЗМІ та журналістів повідомили, що Росія застосувала фосфорні бомби на північному заході Сирії в провінції Ідліб.