REUTERS

Як повідомляють французькі ЗМІ, Лаашрауі вдалося впізнати завдяки генетичній експертизі, передає Російська служба Бі-Бі-Сі. Вважається, що саме він виготовив бомби, які використовувалися смертниками як у Брюсселі, так і в Парижі.

Спочатку повідомлялося, що Лаашрауі після перших вибухів зумів втекти, кинувши свою бомбу в аеропорту. У середу в ЗМІ з'явилися повідомлення про його затримання, але незабаром їх спростували.

Читайте такожСерії терактів в Брюсселі: брати-смертники виявилися бельгійцями

Відео дня

Тепер встановлено, що він був одним з трьох смертників. Особи двох інших також відомі: це брати Халід і Брахім Брахауі. Слідство вважає, що Халід Брахауі підірвав бомбу в метро, а його брат і Лаашрауі здійснили самопідрив в аеропорту.

У той же час поліція все ще переконана, що у смертників був як мінімум один спільник, який кинув в аеропорту свій пояс смертника, який пізніше знешкодили сапери, і втік. Його особа не встановлена.

Читайте такожВ Міноборони Польщі заявили, що від терактів у Брюсселі у програші виявилася Україна

Як повідомляв УНІАН, вчора в Брюсселі відбулася серія терактів. За останніми даними, при вибухах загинули 34 людини. Пізніше трьох причетних до атаки людей затримали в Баварії. Ще двох чоловіків заарештували вчора неподалік від метро "Маальбек", де відбувся один з вибухів.