Дональд Трамп / REUTERS

У заяві перехідної команди обраного президента сказано, що кандидатуру юриста Грінблатта обрано відповідальним за ведення міжнародних переговорів. Про це повідомляє телеканал ABC News.

Читайте такожСенатор Маккейн не вважає очевидним, що Трамп спробує скасувати санкції проти РФ

Впродовж двох десятків років він працював на Trump Organization і зараз у цій організації обіймає посаду виконавчого віце-президента та є головною особою з правових питань.

Відео дня

У своїй заяві Трамп сказав, що Грінблатт має досвід у веденні переговорів у важливих та складних операціях від його імені, а також володіє майстерністю "зближувати сторони та досягати консенсусу у складних та чуттєвих питаннях".

Також раніше сьогодні Трамп повідомив, що колишній заступник радника з національної безпеки президента США Джорджа Буша Томас Боссерт стане його помічником з питань національної безпеки та контртероризму.

Зокрема, у заяві перехідної команди обраного президента сказано, що Боссерт буде консультувати Трампа з тих питань, які стосуються національної безпеки, протидії тероризму та кібербезпеки, а також координуватиме роботу уряду у процесі формування та виконання відповідної стратегічної політики.