Активісти планують залишатися на ніч / фото twitter.com/nedimon_msk

Прихильники російського опозиціонера Олексія Навального оголосили, що мають намір залишатися на Манежній площі в Москві, вимагаючи звільнення політика і глави його передвиборної кампанії Леоніда Волкова з-під арешту.

фото openrussia.org
фото openrussia.org

"На Манежній площі близько трьохсот осіб вимагають звільнення Навального і Волкова. Планують залишатися на ніч.#ЗаНавального", - йдеться в повідомленні "Протестної Москви" в Twitter.

Читайте такожУ Росії на акціях на підтримку Навального затримано більше ста осіб

Відео дня

У свою чергу, "Открытая Россия" повідомляє, що активісти, які зібралися на площі, закликали принести їм їжу та теплі речі.

За уточненими даними, всього в 26 містах Росії затримана, як мінімум, 271 людина. Одного з затриманих в Краснодарі вже заарештували на три доби, передає ОВС-Інфо.

Усіх відпустили в Єкатеринбурзі, Іжевську, Нижньому Тагілі, Ростові-на-Дону, Самарі, Саратові, Тулі, Тюмені та Южно-Сахалінську.

Як повідомляв УНІАН, акції в Росії проводяться в день 65-річчя президента РФ Володимира Путіна. Відомо, що Навальний наразі відбуває адміністративний арешт за заклики до проведення несанкціонованих акцій.