Кабаєвій приписують роман з Путіним / фото instagram.com/sevakrivoshapova

Життя російського диктатора Володимира Путіна оповите загадками, особливо особисте. Ніхто достеменно не знає, скільки у нього дітей та чому він розлучився зі своєю дружиною Людмилою Шкребньовою.

УНІАН розповідає, що відомо про ймовірну коханку Володимира Путіна Аліну Кабаєву. Як вона пройшла шлях від гімнастки до передбачуваної "близької подруги" президента РФ.

Аліна Кабаєва - російська спортсменка (займається художньою гімнастикою), заслужений майстер спорту РФ, громадська та політична діячка.

Вона народилася 12 травня 1983 року у Ташкенті. З чотирьох років почала займатися художньою гімнастикою. 

Вона - переможниця Олімпійських ігор 2004 року в Афінах. Бронзова призерка ОІ 2000 року в Сіднеї. Дворазова абсолютна чемпіонка світу та п'ятиразова абсолютна чемпіонка Європи. У 2007 році Кабаєва завершила свою спортивну кар'єру. Втрапляла вона й у допінг-скандал (що традиційно для РФ) у 2001 році, її результат на Іграх доброї волі в Австралії було анульовано. Свого часу Кабаєву називали "найгнучкішою росіянкою" за її досягнення у спорті, на її честь навіть назвали один із рухів у гімнастиці.

У Росії Кабаєва відома не лише своїми спортивними досягненнями, вона гне путінську лінію, займаючись політичною діяльністю. Ще б пак, вона була членом Вищої ради партії "Єдина Росія", членом Громадської палати РФ, депутатом Держдуми. Гімнастка заснувала благодійний фонд свого імені.

Встигла вона попрацювати й на телебаченні: вела на російському "П'ятому каналі" передачу "Кроки до успіху", а на РЕН ТВ - "Шлях до Олімпу".

Мало хто знає, та гімнастка знімалася оголеною для журналу Maxim, а також знялася у кліпі на пісню "Аліна Кабаєва" гурту "Гра Слів".

Аліна Кабаєва знялася для журналу Maxim / фото Maxim

Звичайно ж, найцікавішою сторінкою у житті Кабаєвої багато хто вважає аж ніяк не її спортивні досягнення, а стосунки з Путіним. Тож зупинімося на них.

Чутки про роман Кабаєвої та Путіна почали ходити ще на початку 2000-х. Першою про зв'язок агресора з гімнасткою написала газета "Московский корреспондент" у квітні 2008 року. Через декілька днів після публікації власник видання Олександр Лебедєв закрив його, пояснюючи цей крок нерентабельністю газети. Та подейкують, що все це сталося після дзвінка кремлівських спецслужб.

З 2002 до 2006 року Аліна зустрічалася з капітаном міліції РФ Давидом Муселіані. 

Якщо росЗМІ змусили замовкнути на тему особистого життя Путіна, то іноземні видання дізнаються все нові подробиці. Швейцарські ЗМІ писали, що у 2015 році у дорогій клініці поблизу озера Лугано Кабаєва народила хлопчика. І там же ще одного, у 2019 році. Та все це неможливо перевірити. Крім того, нещодавно з'явилася інформація, що ймовірна коханка Путіна знову вагітна. Ба більше, на її пальці помітили обручку, коли вона уперше за тривалий час вийшла у світ.

Як стало відомо 13 травня, Британія оголосила про свій останній раунд санкцій, спрямованих проти фінансової мережі російського президента Володимира Путіна, включаючи його колишню дружину, імовірну коханку Аліну Кабаєву і родичів.

Вас також можуть зацікавити новини: