У Кремлі Володимира Путіна можуть замінити Сергій Шойгу чи Микола Патрушев, вважає екс-розвідник / Reuters

"Спадкоємцями" президента Російської Федерації Володимира Путіна можуть стати секретар Радбезу країни Микола Патрушев або міністр оборони Сергій Шойгу.

Можливих наступників очільника Кремля в ефірі телеканалу Obozrevatel назвав однокурсник російського лідера, екс-радянський розвідник Юрій Швець.

Співрозмовник додав, що, якщо до влади прийдуть Шойгу чи Патрушев, то "буде морок ще гірший, ніж за Путіна".

Відео дня

"Та людина з боку Путіна, яка може стати його спадкоємцем, повинна володіти однією якістю: вона повинна вміти саму себе захистити від силового блоку в особі ФСБ…", – сказав колишній розвідник.

Читайте такожПутін "потужно" витрачає гроші на підкуп політиків та президентів різних країн – мільярдерШвець вважає, що єдина така людина – Шойгу, який має Головне розвідувальне управління Генштабу Росії та Міноборони.

"…Другий план, який посилено випирає Путіна з Кремля, – це силовий блок ФСБ і його хрещений батько Патрушев (був директором ФСБ – Ред.)", – додав експерт.

Раніше журналіст Дмитро Гордон висловив думку, що наступники Володимира Путіна можуть проводити ще гіршу політику стосовно України, аніж нинішній очільник Кремля.

За його словами, нові керівники Росії не поспішатимуть повертати Києву окупований Крим та захоплену частину Донбасу.