Опозиціонер Геннадій Гудков вважає, що психіка Путіна остаточно дала "збій" / фото ua.depositphotos.com

Президент РФ Володимир Путін має реальні проблеми з психікою і не може критично оцінити ні свій провал з війною проти України, ні програшне становище на міжнародній арені. 

Деталями про стан Путіна поділився російський опозиціонер Геннадій Гудков: "У мене складається таке враження, що дідусь дійсно не в адекваті, "кукухою " поїхала", - вказав Гудков в ефірі програми "Балаканка". 

У Росії розраховують на довге правління Путіна, і сам диктатор також перебуває у впевненості, що він все ще щось "вирішує" в міжнародному просторі, хоча б за рахунок своїх зв'язків з Китаєм, вказав опозиціонер. 

"Путін не розуміє до кінця, принаймні, точно не розуміє всього трагізму його власної поразки...Треба розуміти, що цілком ймовірно щось в його психіці, в його, так би мовити, ментальному здоров'ї відбулися якісь зрушення. Мені це вже не перше джерело говорить. Або він понад талановитий актор, у що я не вірю, або він дійсно не розуміє, що все йде до фінального драматичного і навіть трагічного для нього особисто кінця", - зазначив він.

За його словами, звичайне населення також усвідомлює слабкість російського лідера: приблизно 20% ще дозволяють собі помилятися, а 35-40% - все розуміють. Гудков вказує, що навіть в самі "похмурі дні війни" мінімум 30% населення виступало проти Путіна і проти бойових дій: "Інше питання, що вони пригнічені, зашугані, знаходяться під гнітом", - заявив він.

"Йде процес падіння рейтингу Путіна, наростання негативу до війни, до всього того, що відбувається, і це буде мати для Путіна, я дуже сподіваюся, катастрофічні наслідки в найближчому майбутньому", - підкреслив Гудков.

Путін здивував своєю заявою про Росію

Нагадаємо, що сьогодні в День захисту дітей російський диктатор Володимир Путін відзначився дивним жартом під час ефіру, заявивши, що Росією, як державою, управляти "марно".

Цим він "нарвався" на критику російського терориста Ігоря Гіркіна (Стрєлкова), який заявив, що цим Путін пояснив нездатність контролювати своїх посіпак Пригожина і Кадирова, які сьогодні знову публічно посварилися.

Вас також можуть зацікавити новини: