Наразі немає деталей затримання директора Росгвардії / Скріншот

З'явилась інформація про затримання заступника директора Росгвардії Романа Гаврилова.

Про це, посилаючись на незалежні джерела, журналіст-розслідувач Гристо Грозєв повідомив на своїй сторінці у Twitter.

"Три незалежні джерела повідомляють, що заступника начальника Росгвардії (підрозділу внутрішньої армії РФ, яка зазнала колосальних втрат в Україні) генерала Романа Гаврилова затримала ФСБ. Гаврилов також раніше працював у ФСО, службі безпеки Путіна", - пише Грозєв.

Відео дня

За словами одного його джерела, Гаврилова було затримано за "витік військової інформації, що спричинила загибель людей", а два інших кажуть, що йдеться про "марнотратство пального".

Журналіст додає, що поки важко припустити, у що виллється ця чистка серед верхівки силовиків. Та зрозуміло одне: ця операція зазнає провалу.

"Безсумнівно, що Путін усвідомлює, у якому лайні перебуває ця операція... Він змінює коней на переправі, а під час війни це неприпустимо", - додав Грозєв.

Раніше колишній депутат Держдуми Ілля Пономарьов повідомляв, що, за останніми даними з Москви, відповідальним за провали Росії у війні проти України президент РФ "призначить" голову Міноборони РФ Сергія Шойгу.

"Цапом-відбувайлом за провали в Україні призначено Шойгу. Зараз "розкриються" корупція та приписки в армії. Заодно і конкурента приберуть...", - написав він.

Вас також можуть зацікавити новини: