Володимиру Путіну тільки одне лишається для збереження влади в РФ, вважає Олександр Невзоров / фото REUTERS

Президенту Російської Федерації Володимиру Путіну для того, щоб ще хоч скільки-небудь протягнути при владі, залишається лише "розжарювати" свою країну.

Очільнику РФ необхідно піднімати в країні градус ненависті до всього живого, розповів російський публіцист і ведучий Олександр Невзоров в інтерв'ю журналісту Дмитру Гордону.

За його словами, лише ненависть у достатній мірі може об'єднувати, гіпнотизувати настільки, щоб люди й далі не сприймали та не бачили б ніякої реальності.

Відео дня

"...ось Путіну, для того, щоб хоч скільки-небудь ще протягнути, йому залишається тільки одне зараз – це розжарювати саму Росію, піднімаючи в ній градус ненависті до всього живого...", – зазначив співрозмовник.

Невзоров додав, що в РФ є ілюзія державного життя.

"...Бурмоче Путін якісь чергові дурниці про якісь адаптаційні центри, про якісь підтримки ініціатив..., однополярні моделі, засідають ці путінські дуболоми – це все така буря в склянці сечі...", – сказав публіцист.

Раніше експерт з питань безпеки Іван Варченко сказав, що Володимир Путін періодично бере на себе керівництво широкомасштабними військовими діями в Україні, чим явно незадоволені російські військові.

Вас також можуть зацікавити новини: