Рамзан Кадиров міг придумати свою хворобу / фото t.me/RKadyrov_95

Російський опозиціонер Геннадій Гудков заявив, що коли в Кремлі запахло "смаженим", Рамзан Кадиров вирішив змінити тактику і залягти на дно.

Він упевнений, що Рамзан Кадиров придумав свою хворобу.

"Я вважаю, що це гра Кадирова, який зрозумів, що ось змінилася ситуація, що генерали взяли верх, що Путін в якійсь мірі ліг під генералів. Кадиров це відчув: зробив чи то захворів, чи то там кудись поїхав. Він зрозумів, що справи погані, потрібно якось відіграти цю ситуацію і він заявив про те, що я ось готовий піти, буду створювати приватні армії на своїй території", - розповів Гудков в новому випуску програми "Аргумент". 

Він вважає, що Путін цей сигнал вважав і щоб не втрачати Кадирова він запросив в Кремль його сина.

"Тому Кадиров швидше за все зіграв ось в цю гру. Він потім сказав, що генерали взагалі всі молодці. Ну ось так демпувалася ситуація, може бути паралельно пустивши плітки, що він зовсім хворий. Я не дуже вірив в цю історію з урахуванням зміїного чуття Кадирова: звіриного чуття на кон'юнктуру, ось відчути небезпеку. Здається він зіграв ось гру правильно з його точки зору, він залишився в Чечні, у нього там ніхто не урізав. Був сигнал усім, що не чіпайте Кадирова, він нам ще потрібен. Ну ось зараз спокійно живе нікуди не лізе і, по-моєму, навіть в ТікТок перестав воювати", - додав Гудков.

Чутки про хворобу Рамзана Кадирова - подробиці

Одним з перших погіршення здоров'я Кадирова відзначило видання Bild. Там припустили, що у глави Чечні проблеми з нирками. Через проблеми із самопочуттям йому навіть викликали медика з ОАЕ. 

Пізніше лідер Чечні Рамзан Кадиров прибув "на килим" до диктатора Володимира Путіна. Зустріч відбулася на тлі чуток про хворобу Кадирова. Особливу увагу привернула його дивна шпаргалка.