Денис Дудинський назвав РФ вічно п'яним бугаєм-сусідом / фото flickr.com/nothingpersonal

Мандрівник, гід, співак, актор та відомий ведучий з Білорусі Денис Дудинський порівняв Російську Федерацію з великим "тупим п'яним довбо**бом". На його думку, РФ – це сусід-бугай, якому не підеш бити обличчя з кількох причин.

З таким сусідом доводиться миритися, розповів артист в інтерв'ю Obozrevatel.

За його словами, такому сусідові не підеш бути морду, оскільки ти інтелігентніший, а він – сильніший. 

Відео дня

"Росія – це такий здоровий вічно п'яний бугай-сусід ... так, він н**рав тобі на килимок й обмазав лайном двері. Він щовечора лупить свою дружину, вони кричать та заважають тобі спати. Він подряпав цвяхом твою машину. Що ти зробиш – викличеш міліцію, ...інших сусідів?..", – поставив питання ведучий.

Читайте також"Смердюча нація": екс-посол Азербайджану образив Жириновського та росіян (відео)Дудинський вважає, що санкцій такий сусід не боїться, і вони можуть тільки погіршити ситуацію.

"...Вони (міліція, інші сусіди – Ред.) скажуть: немає свідків (правопорушень – Ред.). Ти у відповідь: "Так я на відео зняла!". Вони: "Так-так, спасибі. Ти дивися, свиня яка! Все, санкції!". А сусід: "Санкції? Х*янкції! Завтра до мене брательник приїде, ми вам удвох наваляємо!" – поділився думкою ведучий.

Нагадаємо, у 2014 році Росія незаконно анексувала український Крим та вдерлася на частину Донецької та Луганської областей. Пізніше на Донбасі бойовики, яких підтримала РФ, створили самопроголошені "ДНР" та "ЛНР".

Ряд країн Заходу покарали РФ за агресію проти України – ввели санкції.

Хто такий Денис Дудинський – довідка УНІАН

Денис Дудинський народився 9 лютого 1974 року в столиці Білорусі Мінську, пише Вікіпедія. Ведучий до президентських виборів у Білорусі 2020 року брав участь у протестному русі.

Через виступ проти влади Дудинський залишився без роботи та був заарештований.

У результаті виборів у Білорусі нібито з величезним відривом переміг тодішній президент Олександр Лукашенко. Вибори не визнали західні країни. Проти Лукашенка виступили опозиційні сили та їхні прихильники. Мирні протести жорстко припиняли силовики.

У червні 2021-го Дудинський разом з дружиною-ведучою та співачкою Катериною Раєцькою поїхав в Україну.