Шойгу знову замріявся і заявив про великі втрати Укркаїни / скриншот

Міністр оборони Російської Федерації Сергій Шойгу заявив, що країна-окупант має на озброєнні "суперпотужні" комплекси, які масово збивають українські літаки".

"У Збройних сил Росії з'явилися зенітні ракетні комплекси, які за 5 днів збили 24 українські літаки", - стверджує Шойгу, якого цитують пропагандистські ЗМІ РФ.

Водночас, що це за таємничий зенітний комплекс і де він працює російський міністр уточнювати не став. Однак на цьому Шойгу не зупинився й продовжив свій "переможний спіч". За його словами, окупаційні війська начебто "успішно" відбивають атаки Збройних сил України. 

Відео дня

"Останні 3-4 тижні захоплені і добровільно здалися в полон багато українських військовослужбовців. Обстановка говорить про те, що у ЗСУ все менше і менше можливостей", - цитують його пропагандисти.

Війна в Україні - втрати Росії

Поки посадовці РФ видумують свої перемоги, втрати Росії у війні проти України досягли вже орієнтовно 296 тис. 310 осіб, з них близько 800 - за минулу добу.

У ГУР повідомляли, що з тих російських військових, які потрапляють у полон, близько 20% – здаються добровільно. Частина з них відмовилась від російського паспорта і вирішила зачищати звільнені від окупантів українські території.

Вас також можуть зацікавити новини: