Дональд Трамп / REUTERS

Рок-група The Rolling Stones попередила президента США Дональда Трампа, що він може зіткнутися з судовим позовом, якщо продовжить використовувати їхні пісні у своїй передвиборчій кампанії.

Читайте такожТвіт Трампа розцінили як загрозу насильства

Як повідомляє BBC, в заяві адвокатів групи йдеться, що вони працюють з організацією захисту прав виконавців, BMI, аби припинити незаконне використання музики The Rolling Stones.

Відео дня

Зазначається, що пісня You can't Always Get What You Want групи The Rolling Stones використовувалася на мітингу Трампа в Оклахомі.

Цю ж пісню Трамп використовував під час своєї кампанії на виборах 2016 року. Тоді музикантам довелося заявити в Twitter, що вони не підтримують Дональда Трампа.

Тепер BMI повідомила штабу Трампа, що використання пісень The Rolling Stones без їх згоди під час політичних акцій буде порушенням прав музикантів, і може стати предметом судового розгляду.

Нагадаємо, згідно з соцопитуванням NYT і Siena College, колишній віце-президент США Джо Байден, який почав виборчу кампанію як кандидат від Демократичної партії на президентських виборах 2020 року, зміцнює свою перевагу над чинним президентом США Дональдом Трампом у ключових штатах.