У Марселі впав чотириповерховий будинок / фото Twitter / міністр у справах міст і житлового будівництва Олів'єр Кляйн

Чотириповерховий будинок обрушився в ніч на неділю, 9 квітня, під французькому Марселі. Перед інцидентом прогримів сильний вибух.

Видання MediasInfos повідомило, що очевидці повідомили про сильний запах газу перед обваленням.

Своєю чергою мер Марселя Бенуа Паяна повідомив, що після обвалу виникла сильна пожежа, яка заважала рятувальникам Шукати операції. Пожежники понад чотирьох годин борються з вогнем.

У Марселі обвалився чотириповерховий будинок: очевидці повідомили про вибух (фото, відео)

За попередніми даними, в результаті обвалення загинули дві людини, а постраждалим надали медичну допомогу на місці інциденту. При цьому багато людей залишилися без будинку, тому місцева влада вирішила тимчасово розмістити мешканців будівлі, що обвалилася в дитячих садах і школах. 

У Марселі обвалився чотириповерховий будинок: очевидці повідомили про вибух (фото, відео)

Через потужний вибух в 500 метрах навколо зруйнованого будинку вилетіли вікна, а над містом було видно величезну хмару диму.

Вибух газу у Кропивницькому - що відомо

Вибух газу в житлових будинках, на жаль, не рідкість не тільки за кордоном, але і в Україні, і навіть вчасно повномасштабного вторгнення Росії.

Так, 23 березня у Кропивницькому під час оголошеної повітряної тривоги стався вибух газу в багатоповерхівці. Пізніше стало відомо, що в результаті вибуху газу постраждала одна людина - власник квартири. Його госпіталізували в обласну лікарню.

Вас також можуть зацікавити новини: