У Флориді діти влаштували перестрілку з поліцією, вломившись в чужий будинок і захопивши зброю / скріншот

Двоє дітей втекли з інтернату і влаштували перестрілку з поліцією на одній з вулиць Делтони у Флориді.

В окрузі Волуша 12-річному Тревісу О'брайену і 14-річній Ніколь Джексон пред'явлені звинувачення у скоєнні тяжкого злочину - замаху на вбивство співробітників правоохоронних органів першого ступеня, а також у збройному пограбуванні, пише Daily Star.

Коли діти втекли, влада особливо намагалася їх розшукати, адже у хлопчика інсулінозалежний діабет, але він при цьому не взяв з собою жодних ліків.

Поліцейські дізналися від місцевих жителів, що ті чули щось, схоже на звук розбитого вікна. На місці офіцери виявили в одному з будинків сліди злому, проте відразу не зайшли. Власники будинку повідомили правоохоронцям, що всередині є зброя: АК-47, помповий дробовик, пістолет і 200 патронів.

Читайте такожУ Мадриді порушники карантину побили прибулих на виклик поліцейськихЗ житла доносилися гучні звуки. З'ясувалося, що хлопчик і дівчинка вломилися в будинок та трощили все всередині. Потім вони почали стріляти по поліцейським, що приїхали на місце події.

Правоохоронці оточили будинок. Повідомлялося також, що дівчинка виходила з дому і погрожувала вбити одного з сержантів, а потім хлопчик відкрив вогонь з АК-47.

При цьому поліція не хотіла стріляти у відповідь і намагалася зв'язатися з втікачами, підкинувши всередину мобільний телефон, проте все переросло в перестрілку.

Правоохоронці відкрили вогонь у відповідь лише після того, як дівчинка кілька разів виходила з гаража з помповою рушницею, направляла її на офіцерів і відмовилася покласти зброю.

В результаті вона була поранена у груди та руку. Їй надали невідкладну допомогу, за інформацією поліції, стан дівчинки стабільний.

Місцевий шериф розповів, що в інтернат, звідки втекли підлітки, за останній рік майже 300 разів викликали поліцію. Крім того, на початку цього року діти, які утримуються там, забили до смерті охоронця.

Вас також можуть зацікавити новини: