Соціолог порівняв режим Володимира Путіна зі злісним старим-параноїком / фото REUTERS

У Російській Федерації режим президента Володимира Путіна схожий на злобного старого-параноїка, який постійно скаржиться, що його ображають молоді родичі, особливо невістка-українка, і важко мстить.

Глава РФ старий, в країні його головною опорою є далеко немолоді люди, і на території держави панує "пенсіонерський, імпотентський фашизм", написав на своїй сторінці в Facebook російський соціолог Ігор Ейдман.

На його думку, саме немолоді громадяни, підтримують диктатора і війну найохочіше.

Відео дня

"...Путінський режим сам нагадує злісного старого-параноїка, постійно ниючого, що його ображають молоді родичі (особливо невістка-українка) і важко їм мстить. У старого: імпотенція, коліт, геморой, склероз і ще цілий букет хвороб. Йому вже недоступні прості радощі життя. Він ненавидить всіх навколо і пожвавлюється тільки під час комунальних скандалів і злісних ескапад проти тих, хто поруч", - зазначив експерт.

Ейдман назвав виступи президента Росії типовим старечим бурчанням на весь світ, яке складається з суцільного потоку лайки, образ і скарг.

"...Такий же психотип у більшості заряджених активних путіністів. Молодь ідеологізована в найменшому з усіх вікових груп ступені...", - додав соціолог.

Нагадаємо, рано вранці 24 лютого війська Росії вдерлися в Україну. Спочатку ворог бомбив військові об'єкти, а потім атакував і мирні населені пункти, зокрема, Київ, Чернігів, Маріуполь, Миколаїв, Харків, Херсон, Бучу, Ірпінь та Гостомель.

Ігор Ейдман вважає, що агресія Володимира Путіна проти України припиниться тільки тоді, коли війська РФ будуть розгромлені на українській території і побіжать в паніці.

Вас також можуть зацікавити новини: