Владислав Сурков першим вклав у слабкий мозок Володимира Путіна моторошну думку, вважає Олександр Невзоров / фото REUTERS

Ідеолог "російської весни", колишній помічник президента Російської Федерації Володимира Путіна Владислав Сурков першим вклав у слабкий мозок російського лідера моторошну думку, що повернення кордонів Радянського Союзу - це надзвичайно легко.

Всі рішення російського лідера ґрунтуються на абсолютно неправдивих відомостях, розповів ведучий і публіцист Олександр Невзоров в інтерв'ю главреду видання "Гордон" Олесі Бацман.

"Слава (Сурков - Ред.) першим у слабкий мозок Путіна вклав страшну думку про надзвичайну легкість повернення кордонів Союзу (СРСР - Ред.)", - сказав Невзоров. 

Відео дня

Співрозмовник додав, що рішення президента РФ не можуть бути грамотними, адекватними та правильними.

"Якщо ми навіть припустимо, що він не божевільний (а це, я б сказав, зухвала думка, мені якось дивно її чути навіть від самого себе), то в будь-якому разі всі його рішення ґрунтуються на абсолютно неправдивій інформації...", - вважає публіцист.

Нагадаємо, РФ у 2014 році захопила Крим, вдерлася на частину Донбасу і підтримала бойовиків, які створила самопроголошені "ДНР" та "ЛНР".

Рано вранці 24 лютого Росія здійснила повномасштабне вторгнення в Україну.

11 квітня колишній депутат Держдуми Ілля Пономарьов повідомив, що в РФ заарештований Владислав Сурков. За його даними, проходять "слідчі заходи у справі про розкрадання на Донбасі з 2014 року".

Вас також можуть зацікавити новини: