Мюнхен Конференция / УНИАН

Як передає з місця власний кореспондент УНІАН, в очікуванні близько 550 поважних гостей безпеку забезпечують 3 тис. 700 поліцейських. Кордон безпеки починається вже за квартал від відомого отель Баєрішер Хоф (Bayerischer Hof), де відбудеться подія.

 

Конеференція розпочнеться о другій половині п'ятниці з виступу міністра оборони Німеччини Урсули фон дер Лейен (Ursula Bon dear Leyer) та міністра оборони Франції Жан-Іф Ле Дрійан (Jean-Yves Le Drian).

Читайте такожЯценюк запрошений на Мюнхенську конференцію з безпеки, але не збирається їхати

Зі спеціальним посланням до учасників конференції звернеться король Йордану Абдулла бін Ал Хуссейн (Abdullah II bin Al Hussein).

Для обговорення в рамках Конференції заявлені такі питання, як боротьба з ІДІЛ, криза мігрантів в Європейському Союзі, питання торгівлі, безпеки здоров'я, "криза без меж" та стан міжнародного порядку.

В рамках Конференції у суботу виступить президент України Петро Порошенко.

Читайте такожПорошенко в Мюнхені може зустрітись з Керрі, Могеріні та Столтенбергом – джерело

Також очікується, що на полях конференції він зустрінеться з президентами Литви, Польщі, Фінляндії, Румунії, Європейського парламенту Мартіном Шульцем, Високим представником ЄС з питань зовнішньої політики та політики безпеки Федеріки Могеріні, віце-президентом ЄК з питань Енергетичного Союзу Марошем Шевчовичем, єврокомісаром з питань Європейської політики сусідства та переговорів щодо розширення Йоханнесом Ганом, державним секретарем США Джоном Керрі, генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом.

Поліцейські кордони / УНИАН
Мюнхен Конференция / УНИАН
Поліцейські кордони / УНИАН
Миски з їжею та водою для поліцейських собак / УНИАН