Фото Міністерства оборони РФ

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Так, сьогодні ув період з 08.33 до 08.38 силами АТО зафіксовано порушення державного кордону України з боку РФ літальними апаратами.

Це вже не перший такий випадок, наголошує Селезньов. Напередодні також було зафіксовано кілька фактів незаконного порушення кордону України літальними апаратами з боку РФ.

Відео дня

«Часом ці літаки йшли углиб території України на відстань до 50 кілометрів, переміщалися у тому числі і над містом Луганськ», - повідомив він.

Селезньов допускає можливість того, що серед завдань, покладених на російську авіацію, є провокації «у форматі тих, що відбулися в місті Сніжне».

При цьому Селезньов підкреслює, що сили АТО чітко виконують наказ верховного головнокомандувача ЗС України щодо заборони ведення вогню артилерією і авіацією по житлових районах і місцях, де проживає мирне населення регіону.

Читайте такожРосія закрила два пункти пропуску на кордоні з УкраїноюЯк повідомляв УНІАН, сьогодні було зафіксовано 29 вертольотів та два військові літаки РФ за 18 км від кордону з Україною.