Депутат Держдуми РФ від фракції ЛДПР Олексій Мітрофанов вибачився перед Юлією Тимошенко за знятий ним минулого літа еротичний фільм "Юля”, де прототипом головної героїні стала лідерка БЮТ, а головного героя - президент Грузії Михайло Саакашвілі.

"У руслі критики з боку колег по партії та Володимира Жириновського я хочу принести вибачення за еротичний фільм "Юля", знятий мною минулого літа", - цитує Мітрофанова агентство РІА “Новости”.

Виступаючи на пленарному засіданні Держдуми, Мітрофанов повідомив, що найближчим часом в ефірі одного з українських телеканалів особисто принесе вибачення Тимошенко. "Фільм є явним перебором", - визнав депутат, додавши, "те, що планувалося як жарт в інтернеті, мало серйозний політичний резонанс".

Відео дня

Мітрофанов вибачився перед Тимошенко за еротичну ”Юлю” (фото)26-хвилинний фільм "Юля" знятий за сценарієм Олексія Мітрофанова, який і фінансував проект.

За сюжетом головний герой Міша (актор Ален Мелік-Григорян), схожий на президента Грузії Михайла Саакашвілі, їде на дачу до дівчини Юлі (актриса Олена Бонд, колишня "міс Москва"), яку зробили схожою на тодішнього прем`єра України Юлію Тимошенко. Головні герої кохаються в ліжку, басейні і навіть у вертольоті, причому в деяких сценах бере участь "карлик Вова". Юля постійно випитує у Миші, що йому "сказав Буш".

Лента.ру