Чоловікові не вдалося знайти телефон інтернет-магазину / фото Aftonbladet

Сім'ї зі Швеції, яка замовила в інтернет-магазині наволочки для подушок з візерунком з троянд, прийшли наволочки зі свастикою і профілем Гітлера.

Про це повідомляє Aftonbladet.

В кутку постільної білизни Сім'я Челльгарнів зі шведського міста Філіпстад виявила штемпель зі свастикою, а також профілі Адольфа Гітлера і Беніто Муссоліні.

Відео дня

Читайте такожНімецькі бізнесмени вирішили пожертвувати мільйони після дослідження діяльності фірми в роки нацизму

За словами Йоханнеса Челльгарна, спочатку його дружина, яка замовила чотири наволочки, попросила їх спалити. Однак потім він все-таки відправив фотографії наволочок на сайт інтернет-магазину з вимогою пояснити, що сталося.

«Було б жахливо, якби ці наволочки потрапили до когось, хто бачив Другу світову своїми очима, або ж до їх нащадків», - вважає Челльгарн.

фото Aftonbladet

За його словами, йому не вдалося знайти телефон інтернет-магазину, проте він відправив сайту повідомлення.

«Швидше за все, відповіді ми не отримаємо. Однак ми сфотографували самі свастики і відправили їм фотографії», - зазначив швед.

Зазначається, що сім'я Челльгарнів робила замовлення в даному інтернет-магазині вперше.

«Ми, зрозуміло, викинемо наволочки і, швидше за все, тут більше не будемо нічого купувати», - підсумував Йоханнес Челльгарн.

Як повідомляв УНІАН, жодна з п'яти акварелей, що, можливо, належали пензлю Адольфа Гітлера, так і не були продані під час торгів в аукціонному домі Weidler в Нюрнберзі.