Бабуся декламує вірші й розповідає про війну / babushka1922/instagram

Жителька Єкатеринбурга, ветеран Другої світової війни Алефтіна Груздкова завела блог в Instagram в 97 років.

Алефтіна Груздкова веде акаунт під ніком @babushka1922.

Відео дня

Читайте такожЛайфхак для призовників: на Вінниччині хлопець одружився на 81-річній бабусі і "відкосив" від армії (відео)

Як повідомляє Life, жінка-ветеран публікує відео, де декламує вірші й розповідає про події на війні.

Її онук Костянтин Пермінов розповів, що купив бабусі планшет і встановив соцмережі, щоб відволікти її від сумних думок. Груздкова була засмучена через шахраїв, які обікрали її під виглядом працівників газової служби.

Спочатку Пермінов викладав відео з жінкою у своєму Instagram-акаунті. Але підписники проголосували за створення окремої сторінки в соцмережі для ветерана.

За словами онука, пенсіонерка любить спілкуватися з людьми і часто приймає у себе в гостях іноземців. В основному про зустрічі з Груздковою просять фотографи, до неї вже приїжджали люди з Австралії, Нідерландів, Нової Зеландії, Кіпру та США.

15 листопада в акаунті ветерана з'явився запис про те, що Груздкова впала і зламала шийку стегна. Жінці зробили операцію. Пенсіонерка викладає сторіз навіть з лікарні.

Як повідомляв УНІАН, лікарі однієї з московських лікарень три дні не пускали сина і онука в реанімацію до жінки-ветерана Великої Вітчизняної війни, вік якої 92 роки.