Дівчина, изнасиловавшая таксиста / dailymail.co.uk

В американському Огайо за звинуваченням у зґвалтуванні та пограбуванні таксиста поліція заарештувала 23-річну Бріттані Картер. Ймовірний спільник дівчини, 23-річний Корі Джексон, також був звинувачений у жорстокому пограбуванні та співучасті у вчиненні зґвалтування, поки він залишається на волі.

Читайте також"Що дали, тим і латають": На Миколаївщині водії скаржаться, що ями засипають землею (відео)

Як повідомляє The Daily Mail, інцидент трапився 28 січня, але ЗМІ стало відомо про нього тільки зараз.

Відео дня

За даними поліції міста Файндлей, близько 4 ранку дівчина і "двоє темношкірих чоловіків", один із них пізніше був ідентифікований як Корі Джексон, викликали таксі служби Trinity Express, котре мало забрати їх із готелю TownPlace Suites.

У машині один з хлопців приставив ніж до горла 29-річного водія і дівчина вчинила дії сексуального характеру. Тікаючи з машини, зловмисники витягли з кишені потерпілого 32 долари.

У 2016 році Картер двічі звинувачували в незаконному зберіганні та перевезенні героїну. Вона знаходиться у в'язниці графства Хенкок в очікуванні $60,000 застави. Між тим, Корі Джексона розшукують за звинуваченням, пов'язаним зі зґвалтуванням і грабунком у січні, а також за підозрою у вбивстві в Лімі, штат Огайо. Третьому спільникові звинувачень не висувають.