Відвідування стрип-бару закінчилося для пенсіонера госпіталізацією / Фото morgenpost.de / Morris Pudwell

В ніч з 3 на 4 травня поліція була вимушена втрутитися в інцидент в одному з стриптиз-клубів в берлінському районі Кройцберг. Як повідомляє видання Berliner Morgenpost, 64-річний чоловік, який мав заборону від поліції на відвідування даного приміщення, все одно намагався отримати до нього доступ. Він подзвонив у двері, але після того, як співробітниці закладу відкрили заслінку, чоловік розпилив перцевий спрей і прорвався до приміщення.

Читайте такожУ Росії узялися за роботу стрип-барів: хочуть видати флірт-актрисам посадову інструкцію

Втім, працівниці закладу не розгубилися і почали бити нападника своїм взуттям на підборах. В результаті підстаркуватий "шанувальник прекрасного" отримав рвану рану голови та був госпіталізований.

Відео дня

Також медична допомога знадобилася 7 працівницям закладу, які отримали подразнення очей, в однієї з них також садна шкіри. Крім того, лікуватися від подразнення очей довелося і поліцейським, які прибули на виклик.

Як повідомляв УНІАН, модель еротичного журналу Playboy Джейлін Кук розгнівала старійшин новозеландського племені маорі, опублікувавши фотографію, на якій вона зображена без одягу на священній для корінних новозеландців горі Таранакі.