Оптична ілюзія-тест / УНІАН

Оптична ілюзія - картинка, на якій одночасно можуть бути зображені різні предмети. Мозок людини розпізнає якийсь один з них першим - по цій картинці психологи і роблять висновок про особливості особистості. 

Проста оптична ілюзія - що ви бачите першим

Крокодил або човен - що ви бачите першим / УНІАН

Оптична ілюзія "крокодил" допоможе з'ясувати, хто ви - одинак або соціальна людина. Чи потребуєте ви суспільства інших людей або ж, навпаки, комфортніше відчуваєте себе без сторонніх. Придивіться і прочитайте тлумачення предмета, який побачили першим.

  • Крокодил

Якщо ви відразу побачили на зображенні плазуна, значить, ви дуже жаліслива людина і завжди готові прийти на допомогу. Вам подобається проводити час з близькими, а також планувати спільне дозвілля. Заради сім'ї і коханих готові на все, тому іноді берете на себе занадто багато. Ви несете величезну відповідальність не тільки за свою персону, але і за інших, тому хочете, щоб оточуючі так само ставилися до подій. Часто люди вас підводять, ви засмучуєтеся і розчаровуєтеся, але все одно продовжуєте їм допомагати.

Відео дня
  • Човен

Ті, хто першим побачив човен, вважають за краще перебувати на самоті - їм не потрібно суспільство для того, щоб відчувати себе щасливим. Ідеальний відпочинок - це читання книг, відвідування виставок, прогулянка в парку, але тет-а-тет з собою. Ви постійно цікавитеся навколишнім світом, шукаєте пригод і вражень.

При цьому, рідко виходьте на вулицю - вас дратує соціум. У вас небагато близьких друзів, ви вважаєте, що якість важливіша за кількість. Ви трохи інтроверт, тому відчуваєте складнощі з вираженням емоцій і комунікабельністю. Ще одна особливість вашої особистості - ви приймаєте рішення не відразу, а довго зважуєте всі "за" і "проти". 

Вас також можуть зацікавити новини: