Знайдіть число 67 / фото jagranjosh.com

Нова загадкова головоломка змушує людей чухати голову, намагаючись знайти число 67 серед ряду чисел 97 всього за три секунди. Вона спантеличує найрозумніших.

У головоломці JagranJosh є число 67, яке важко розгледіти. Ви можете витратити стільки часу, скільки вам потрібно, щоб знайти число, але якщо ви хочете з гордістю сказати, що у вас очі яструба, вам потрібно виявити його всього за три секунди. Це не так просто, як звучить.

Якщо вам потрібна допомога у пошуку номера, ось підказка: він розташований у верхній половині зображення, праворуч. Таким чином, ви можете ігнорувати все, що розташоване внизу зліва.

Відео дня

Впоралися? Якщо ні, не засмучуйтесь, нижче буде правильна відповідь. Номер був у верхньому правому куті, у другому ряду, другий праворуч.

Знайдіть число 67 / фото jagranjosh.com

Як користувачі намагаються знайти дивного равлика на зображенні за 10 секунд

Раніше неймовірна головоломка змусила людей шукати дивного равлика серед ряду, здавалося б, однакових. І тільки найгостріші розуми зможуть виявити її за 10 секунд або менше.

У головоломці багато, на перший погляд, абсолютно однакових равликів, але при найближчому розгляді з'ясовується, що один з них не схожий на інших.

Вас також можуть зацікавити новини: