Знайдіть кота серед кактусів за 7 секунд / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com, pixabay.com

Оптичні ілюзії не тільки цікаві самі по собі, а й корисні. Вони перевіряють можливості ваших очей і мозку. Спробуйте пограти з користю, перевіривши свої здібності з новою головоломкою від jagranjosh.com. 

На опублікованому зображенні можна побачити пейзаж з купою кактусів. Яскраво світить сонце. Хоча помітити це з першого погляду непросто, серед рослин на зображення захований кіт. Ваше завдання полягає у тому, аби відшукати його якомога швидше.Гра буде ще більш цікавою, якщо ви спробуєте впоратися з завданням за обмежений час. Приміром, за 7 секунд. Ставте таймер та розпочинайте гру.

Знайдіть кота серед кактусів за 7 секунд / зображення jagranjosh.com

Якщо впоратися з цією оптичною ілюзією не вдається, зверніть особливу увагу на ліву частину зображення. Нижче буде надано розв'язання завдання. 

Відео дня

Ті, хто не знайшов відповіді, не засмучуйтеся. Рудий кіт добре сховався. Весь цей час він був на вершині кактуса у верхньому лівому куті зображення.

Знайдіть кота серед кактусів за 7 секунд / зображення jagranjosh.com

Цікаві головоломки з котами на УНІАН

Головоломки з цими пухнастими тваринами чудово допомагають відволіктися від рутини. Спробуйте впоратися з цікавенною оптичною ілюзією, на якій зображено, як відпочиває захований кіт.

Також перевірте свої візуальні навички за допомогою яскравої і веселої головоломки з котами та рибкою.

Вас також можуть зацікавити новини: