Слід розшукати серед тюльпанів "чарівну" квітку / колаж з фото УНІАН та pixabay.com

Логічні загадки для дітей та дорослих, які ґрунтуються на візуальній складовій, можуть допомогти стати більш уважними й навчитися швидко знаходити дрібні деталі, які багатьом людям не вдається помітити навіть через тривалий час розглядання зображення.

Є таке нове завдання - всі бачать тюльпани, а слід розшукати "чарівну" квітку. На те, щоб впоратися із візуальною загадкою, є лише 8 секунд. Із завданням дуже непросто впоратися, оскільки квітки можуть ніби зливатися одна з одною.

Потрібно налаштуватися, бути дуже зібраними й сфокусувати зір. Спробуйте охопити зображення поглядом повністю, а потім розділити його на зони й промоніторити кожну. Головне це зробити дуже швидко. 

Відео дня

Намагайтеся виключити зайві операції, наприклад, точно не варто милуватися тюльпанами чи рахувати їх.

Треба знайти "чарівну" квітку серед тюльпанів за 8 секунд / колаж з фото УНІАН

Тепер ми розповімо, яка ж квітка "чарівна", і де вона знаходилася на візуальній загадці. "Чарівною" було названо квітку мак, і її "заховали" недалеко від верхнього правого кутка зображення.

Недалеко від правого верхнього кутка зображення був мак / колаж з фото УНІАН

Така цікава загадка була опублікована - що треба зробити

На зображенні видно клумбу, на ній встановлено великі фігури голубів, які відразу помічають всі. Слід розшукати на цій візуальній загадці-головоломці хитрого кота. На виконання завдання треба витратити лише 7 секунд.

Вас також можуть зацікавити новини: