У вас є всього 10 секунд, щоб розгадати головоломку / скріншот

У запаморочливій головоломці пропонується знайти число 994 серед ряду 964. І якщо ви розгадаєте її за 10 секунд або менше, то, ймовірно, у вас вражаюче високий IQ.

У цій головоломці ряд за рядом повторюється число 964, причому число 994 заховано серед моря однакових цифр, пише Mirror.

Якщо вам вдасться виявити "самотнє" число 994 за 10 секунд або менше, то ви, ймовірно, ввійдете до числа 2% людей з високим IQ. Якщо ви готові спробувати, встановіть таймер і подивіться на зображення.

Відео дня

Ця головоломка призначена для всіх вікових груп, але вона особливо складна. Вам може бути важко знайти різницю в рівномірній картині, оскільки наш мозок наполегливо працює, щоб заповнити прогалини.

З цією конкретною оптичною ілюзією вам потрібно буде по-справжньому сконцентруватися, скануючи кожну секцію окремо, не дозволяючи собі відволікатися на помилково закінчене зображення, яке сконструює ваш мозок.

Вдалося помітити? Не хвилюйтеся, якщо ні. Нижче буде правильна відповідь:

У вас є всього 10 секунд, щоб розгадати головоломку / скріншот

Як головоломка з трояндою підірвала мозок користувачам мережі

Раніше симпатична оптична ілюзія, яка на перший погляд являє собою просту троянду, змусила користувачів випробувати свою уважність, і тільки найрозумніші змогли знайти приховане обличчя дівчини менш ніж за 20 секунд.

Вас також можуть зацікавити новини: