Спробуйте розгледіти обличчя дівчини

Симпатична оптична ілюзія, яка на перший погляд здається простою трояндою, змусить вас перевірити свою уважність, і тільки найрозумніші зможуть знайти приховане обличчя дівчини менш ніж за 20 секунд.

Як пише Mirror, ілюзія - красива ілюстрація троянди з пелюстками, стеблом, листям і маленьким бутоном. На перший погляд ви можете подумати, що просто дивитеся на милий малюнок улюбленої квітки, але він приховує таємницю.

Вікторіанська головоломка, широко відома як "Знайди квіткарку", приховує обличчя молодої дівчини. Якщо вам вдасться помітити її за 20 секунд або менше, то ви, мабуть, досить розумна людина.

Відео дня
Лише найрозумніші зможуть розгадати оптичну ілюзію з трояндою за 20 секунд (фото)

Вам вдалося її знайти? Не хвилюйтеся, якщо це зайняло у вас понад 20 секунд. Знову встановіть таймер і спробуйте ще раз, ретельно перебираючи кожну частину квітки, щоб побачити, чи зможете ви розрізнити будь-які риси обличчя. 

Якщо ви впевнені, що знайшли обличчя дівчини, прокрутіть вниз і перевірте ще раз. Вам потрібно буде перевернути троянду догори дном, щоб розкрити її секрет.

Ця головоломка, яка спочатку була задумана як французька картка-головоломка для дітей, складна, оскільки вам потрібно буде перевернути її догори дном, щоб розкрити її таємницю.

Щойно ви це зробите, можна буде побачити усміхнене обличчя дівчини з центру троянди, голова повернута в бік і обрамлена красивими пелюстками. Очі, ніс і рот дівчини також були сформовані з ніжних пелюсток, завдяки чому вона здавалася справді частиною самої квітки.

Лише найрозумніші зможуть розгадати оптичну ілюзію з трояндою за 20 секунд (фото)

Блогер показав дивовижну оптичну ілюзію 

Раніше в мережі показали оптичну ілюзію, за допомогою якої можна побачити "неіснуючий найкрасивіший колір". Вам потрібно протягом однієї хвилини безперервно дивитися на білу крапку в червоному колі, розташованому на синьому тлі.

Вас також можуть зацікавити новини: