Універсальний солдат, тракторист-артилерист, мінометник, автор роликів з багатомільйонними переглядами - це все про бійця із Білопілля Миколу Заріцького. 30-річний військовослужбовець не раз вражав українців сміливістю та надихав оптимізмом на фронті.

І продовжує надихати навіть нині – після важкого поранення і втрати кінцівки. Чоловік не втратив войовничого запалу і вже знову рветься на фронт, йдеться в сюжеті ТСН.

У мирному житті тракторист Микола - тракторист, а на фронт потрапив командиром взводу управління реактивної батареї, а згодом став старшим офіцером мінометної батареї. Запальний військовий фільмував усе, що встигав поміж атаками - бої за Лисичанськ, перші перемоги під час звільнення Херсонщини й навіть своє поранення.

Влітку відео з Миколою - трактористом-артилеристом - під Лисичанськом "завірусилося" в мережі й набрало 52 тисячі переглядів.

11 жовтня 2022 року він підірвався на протипіхотній міні. Далі були ампутація, протезування та лікування в США. Гумор, зізнається він, це те, що допомагає йому відновитися.

Після реабілітації Заріцький все одно планує повернутися на фронт. Є у нього плани й на мирне життя: повернутися в Крим, де колись став 6-разовим чемпіоном України з легкої атлетики. 

У мережі "завірусилося" відео, як боєць ЗСУ співає колискову

Раніше мережу підкорює відео, на якому український військовий Олег Берестовий заспівав сину колискову "Спи, котику милий, працюють Збройні сили". Захисник співав й грав на гітарі, а його дитя спокійно спало на музичному інструменті. 

Вас також можуть зацікавити новини: