Цей засіб допоможе впоратися з льодом на лобовому склі за секунди / фото ua.depositphotos.com

Знаменитий автомобільний експерт розкрив важливу пораду, яка допоможе очистити обледеніле лобове скло автомобіля взимку за лічені секунди, використовуючи всього одну звичайну речовину, яка завжди знайдеться у вас вдома.

Як пише express.co.uk, в одному з відеороликів ютубер @wonderhacksandfacts радить автомобілістам посипати лобове скло звичайною сіллю, щоб позбутися від обмерзання за лічені секунди.

Він пояснив: "Уявіть собі: настала зима, а ваше лобове скло перетворилося на крижаний покрив. Що ви робите? Все просто: тримайте в машині невеликий контейнер з сіллю".

Відео дня

Оскільки сіль має низьку температуру замерзання і швидко розчиняється при змішуванні з водою, вона може швидко розтопити лід на лобовому склі.

Хоча в відео рекомендується автомобілістам тримати в своєму автомобілі невелику кількість солі, можна також змішати в пульверизаторі розчин солі і води, який можна швидко нанести.

Однак @wonderhacksandfacts попередив автомобілістів не використовувати багато солі для очищення крижаного лобового скла, оскільки нанесення занадто великої кількості солі на лобове скло автомобіля може призвести до того, що речовина залишить смуги на вікнах, погіршуючи видимість.

Після того як лід розтанув, слід стерти сіль зі скла або двірниками, або гумовим лезом скребка для льоду.

Раніше інший автоєксперт розповів про прості трюки, які допоможуть легко очистити лобове скло зимою. 

Вас також можуть зацікавити новини: