Жінці соромно за свій вчинок, вона не знає, як показатися тренеру / фото ua.depositphotos.com

У Британії радіоведуча Джемма Хілл розповіла про свою помилку щодо її тренера, який попросив її зробити фото в білизні для порівняння результатів "до" і "після" курсу тренувань.

Отже, Джемма зробила, як було сказано, сфотографувалася в спідній білизні і відправила знімки тренеру, але була засмучена його відповіддю, повідомляє Mirror.

"Гей, вибач, Джеммо, я мав на увазі зробити фотографії для себе, а не для того, щоб відправити мені", - відповів тренер.

Відео дня

Радіоведуча відповіла: "Боже мій, мені дуже шкода. Що за дідько, я думала, що повинна була надіслати їх вам. Як незручно. Мені дуже шкода".

Але тренер написав, що він не просить своїх клієнтів надсилати йому фотографії в спідній білизні. "Я обідав зі своєю дівчиною, вона запитала мене, хто ця крихітка...", - додав він.

Джемма тепер не розуміє, як їй приходити на тренування, але багато хто в мережі її заспокоїв і запевнив, що цієї помилки легко припуститися.

Як малюнок сина змусив жінку схуднути

Раніше багатодітна мати Венді Кендліш з Австралії схудла і кардинально змінила своє життя після малюнка старшого сина, який здався їй образливим. На ньому хлопчик зобразив її з величезним животом і написав: "Бути товстим – це нормально".

Малюнок образив жінку, і вона вирішила всерйоз почати займатися собою, записалася в місцевий тренажерний зал.

Вас також можуть зацікавити новини: