У Луганську 19 жовтня всі 59 дитячих садків одержали теплопостачання. Про це УНІАН повідомили у прес-службі Луганської міської ради з посиланням на управління житлово-комунального господарства.

Згідно з повідомленням, із 1375 будинків, що перебувають в комунальній власності, тепло одержують 940. До теплопостачання підключено всі 28 лікувальних установ. Із 164 ОСББ і ЖБК до тепла підключено 7, а зі 160 відомчих будинків – 84. У цих випадках опалення включається тільки за заявкою балансоутримувача.

Із 126 котельних, що обслуговують соціальні об`єкти Луганська, 21 котельну не підключено через відсутність необхідності у зв`язку зі шкільними канікулами, а також 2 котельні (на вул. «26 Бакинських комісарів» і водолікарня) - через відсутність напруги в електромережах.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, на 17 жовтня через борги без тепла залишалися 27 дитсадків Луганська. За інформацією управління ЖКГ Луганської міської ради неможливо було запустити 19 котельних через те, що в них було обмежено електропостачання через борги «Теплокомуненерго» перед ТОВ «Луганське енергетичне об`єднання». Прес-секретар «ЛЕО» Вікторія КОЛОМЄЄЦЬ стверджувала, що дані управління ЖКГ не відповідали дійсності.