Провідний український оператор телекомунікацій Київстар залишається надійним партнером держави і допомагає суспільству долати складнощі воєнного часу. Як найбільший платник податків у телеком галузі, оператор перерахував державі з 24 лютого по сьогодні 4,246 млрд грн податків і зборів. У тому числі 1,682 млрд грн податків сплачено до державного бюджету достроково. Сплачена Київстар сума податків та зборів становить понад 1,3% від усіх отриманих бюджетом надходжень у вигляді податків, мита і дивідендів від держпідприємств за останніх 4 місяці.

Київстар продовжує інвестувати у захист цивільного населення від загроз війни. На сьогодні понад 1200 бомбосховищ у різних містах України підключені до безкоштовного проводового інтернету Київстар. А завдяки мобільній мережі компанії Держслужба з надзвичайних ситуацій доносить до населення життєво важливу інформацію.  Від початку війни мережею Київстар вже передано понад 300 млн таких повідомлень.  

Також компанія перерахувала на гуманітарні потреби військовиків, лікарень, літніх людей та постраждалих від війни понад 33 млн гривень. До збору коштів долучились й абоненти компанії. За допомогою виділених оператором коротких номерів та сервісу СМАРТ-Гроші, перерахували на гуманітарні потреби лікарень і військовиків  понад 3,2 млн грн.

Відео дня

Своїм головним завданням Київстар вважає забезпечення в країні стабільного, безперервного зв`язку. Зокрема, більш як 90% мережі компанії стабільно функціонує і забезпечує абонентів послугами зв`язку та швидкісного інтернету. Для цього у першому кварталі 2022 року оператор інвестував у розвиток зв`язку 659 млн грн. За час воєнних дій Компанія збудувала 110 нових об`єктів мобільного зв`язку і покращила зв`язок 4G у 3,5 тисячах населених пунктів.

Київстар піклується, щоб абоненти могли спілкуватись з рідними і близькими, де б вони не знаходились. За час війни компанія надала абонентам безоплатних послуг на суму еквівалентну 429 млн грн.  У 30 країнах світу, куди вимушено виїхали мільйони українських жінок і дітей, абоненти отримують послуги зв`язку за тими ж тарифами, що й в Україні. Крім того, Київстар забезпечує безкоштовним мобільним зв`язком медиків, які працюють у зонах ризику.

Довідка про Київстар

Київстар – найбільший український оператор електронних комунікацій, що станом на березень 2022 року обслуговував 26 млн абонентів мобільного зв’язку і понад 1 млн абонентів "Домашнього інтернету". Компанія надає послуги на основі широкого спектру мобільних і фіксованих технологій, у тому числі 4G. На сьогодні понад 90% населення України проживає у зоні мережі LTE. Київстар. Компанія забезпечує найвищу поміж мобільних операторів України середню швидкість передачі даних у мережі мобільного зв’язку, що підтверджується дослідженнями Speedtest від Ookla.

Клієнтам компанії доступні можливості мобільного, фіксованого зв’язку та інтернету, конвергентні рішення, а також інноваційні послуги Big Data, IoT, Cloud solutions, мобільні фінансові послуги, цифрове ТБ та ін. Акціонери Київстар – міжнародна Група VEON, головний офіс в Нідерландах. Акції Групи знаходяться на фондових біржах NASDAQ (Нью-Йорк) та Euronext (Амстердам). Київстар 24 роки працює в Україні та визнаний як найбільший платник податків на телеком ринку, кращий роботодавець та соціально відповідальна компанія.