Кредити для бізнесу в Україні стануть ще дешевше / фото УНІАН

Державний "Ощадбанк" здійснив другу поточного року зниження ставок за всією лінійкою кредитів для малого і середнього бізнесу.

Читайте такожЗеленський хоче "дотиснути" банки до кредитів для населення під 5-6%

Про це повідомили в прес-службі фінустанови.

Відео дня

Крім цього, "Ощадбанк" пропонує бізнес-клієнтам скористатися міжнародними, державними або партнерськими програмами, завдяки яким кредитування здешевлюється ще на кілька процентних пунктів.

Крім класичного кредитування банк пропонує бізнесу державну програму "Доступні кредити 5-7-9%", за якою можна отримати кредит від 3% річних; понад 190 партнерських програм з постачальниками імпортних і вітчизняних транспортних засобів і техніки зі зниженими ставками кредитування, при цьому частина кредитної навантаження бере на себе партнер, в рамках деяких програм ставка знижена до 0,1% річних.

Також "Ощадбанк" пропонує підприємцям спеціальну програму з Європейським інвестиційним банком, за якою ставка кредитування знижується на 1,25% річних; програму з Фондом розвитку підприємництва, за якою ставка кредитування знижується на 1% річних; програму соціального підприємництва з WNISEF, за якою фінансування надається за ставкою від 5% до 10% річних; програму FinancEast з Фондом розвитку підприємництва в рамках ініціативи Європейського Союзу "EU4Business: йдемо разом" через KfW, яка дозволяє бізнес-клієнтам з Донецької та Луганської областей отримати компенсацію до 50% вартості інвестиційного проекту.

За даними прес-служби, з початку 2020 року "Ощадбанк" видав мікро-, малому та середньому бізнесу 964 нових кредитів на загальну суму 1,16 мільярда гривень.

Як повідомляв УНІАН, державний "Ощадбанк" запропонував спеціальні умови безкоштовного еквайрингового обслуговування для нових клієнтів мікро- та малого бізнесу, які раніше не використовували в роботі POS-термінали й хочуть адаптувати свій бізнес під нові реалії.

"Державний ощадний банк України" ("Ощадбанк") зареєстровано Національним банком України 31 грудня 1991 року. 100% акцій банку належать державі.