Курс гривні до долара в банках України 1 листопада зміцнився на 5 копійок - до 37,95 грн за долар / фото REUTERS

Фінансовий аналітик Андрій Шевчишин впевнений, що курс долара в Україні найближчим часом коливатиметься на готівковому валютному ринку, але у межах 38 грн/дол., передає 24 канал.

"Звичайно, курс може і далі опуститися. Але це у тому випадку, коли на міжбанку зміцнюватиметься гривня", - зазначив він.

За його словами, ситуація на валютному ринку зараз стабільна.

Відео дня

"У Нацбанку досить сильні позиції в золотовалютних резервах, він повністю контролює ринок. Отже, на міжбанку ми бачимо досить стабільний тренд. Крім того, регулятор у середньому приблизно щотижня робить валютні інтервенції на 680 мільйонів доларів. І при цьому курс продовжує знижуватися. Втім, готівковий ринок живе своїм життям", - сказав експерт.

Курс долара в Україні - скільки коштував долар 1 листопада

Нагадаємо, курс гривні до долара у банках України 1 листопада зміцнився на 5 копійок - до 37,95 грн за долар в середньому. Продати американську валюту в банках можна було у середньому за курсом 37,40 грн за долар.

А курс долара в "Приватбанку" 1 листопада залишився на попередньому рівні-37,60 грн за долар. Курс готівкового євро у фінустанові сьогодні також не змінився і становив 40,40 грн за євро.

Вас також можуть зацікавити новини: