Акціонери виробника шин «Росава» прийняли рішення про ліквідацію підприємства / фото УНІАН

Рішення загальних зборів акціонерів найбільшого в Україні виробника шин «Росава» (м. Біла Церква, Київська обл.) про добровільну ліквідацію товариства по суті являє собою реструктуризацію підприємства в рамках чинного законодавства України і відповідає вимогам ринку про поділ різних сегментів (виробництва шин, їх реалізації, маркетингової стратегії та ін).

Читайте такожУ Білорусі хочуть націоналізувати завод, 60% акцій якого належить українському депутату Богуслаєву

Про це йдеться в повідомленні прес-служби підприємства.

Відео дня

«Реструктуризація передбачає повне збереження поточних робочих місць, збільшення обсягів виробництва, додаткові інвестиції в підприємства, створення після реструктуризації додаткових робочих місць у кількості не менше 75-125 осіб щорічно», - цитує прес-служба гендиректора компанії Олександра Далибу.

Як повідомляв УНІАН, акціонери найбільшого підприємства «Росава» на загальних зборах 30 квітня прийняли рішення про добровільну ліквідацію товариства.

Довідка УНІАН. Найбільший в Україні виробник шин - Білоцерківський шинний завод, (приватне акціонерне товариство «Росава») працює з 1972 року.

Основним видом діяльності компанії є виробництво автошин. Асортимент включає більше 200 типорозмірів шин для легкових автомобілів, комерційного транспорту, сільськогосподарської техніки.

«Росава» реалізує на українському ринку близько 50% своєї продукції, решта 50% експортує в країни СНД, Європи, далекого і ближнього зарубіжжя.