Суміш «Малиш» на молочно-зерновій основі з кукурудзяним борошном, яку виробляє ТОВ «Хорольський завод дитячих продуктів харчування», отримала відзнаку від Центру Експертиз Тест.

Експерти відзначили спеціальну молочну суміш, як один з варіантів можливого догодовування дітей з чотирьох місяців, в разі, якщо вони погано набирають вагу або у мами недостатньо або й зовсім відсутнє грудне молоко.

У складі суміші «Малиш» немає генномодифікованих продуктів, глютену і пальмової олії. Крім того, для виготовлення цього дитячого харчування завод використовує тільки натуральні продукти з екологічно чистих регіонів України.

Відео дня

Раніше продукцію Хорольського заводу дитячих продуктів харчування також  відзначила одна з впливових експертиз - «Центр сертифікації «Халяль». Вона, зокрема, зазначила своїм знаком торгові марки «Малиш», «Малышка», «Малютка» і «Малютка Premium».

Нагадаємо, за даними звіту по аудиту роздрібної торгівлі компанії «АСНільсен Юкрейн», Хорольський завод дитячих продуктів харчування став лідером з продажу в Україні в сегменті молочних сумішей за підсумками 2018 року.

Згідно зі звітом, частка заводу на ринку замінників грудного молока в минулому році склала 52,5% в натуральному вираженні і 34,6% в грошовому еквіваленті.

При цьому бренди заводу «Малютка» і «Малиш» (товарна позиція «Суміш суха на молочно-зерновій основі з гречаного борошна») стали лідерами в категорії сухих сумішей для дитячого харчування за показниками SalesValue і SalesVolume.