На фото (зліва направо): Детлеф Мелман (Detlef Mehlmann) - керуючий директор United VARs; Юрій Курлянчик - Генеральний директор компанії AGELESS; Алехандро Даніель О'Даворен (Alejandro Daniel O'Davoren) - директор UnitedVARs

1 жовтня 2019 року офіційний партнер SAP SE в Україні компанія AGELESS стала повноправним членом United VARs LLP.

AGELESS – консалтингова компанія в галузі надання сучасних рішень для ефективного управління бізнесом на базі SAP. SAP SE – розробник корпоративного програмного забезпечення. United VARs LLP – міжнародна асоціація партнерів SAP SE.

Вперше в історії України вітчизняна компанія підписала угоду про членство з найбільшою у світі асоціацією партнерів SAP SE – United VARs.

Відео дня

Своїх нових членів United VARs відбирають за суворими критеріями, враховуючи (на прикладі AGELESS):

– Досвід (на ринку з 2006 року)

– Загальна кількість клієнтів (понад 80 клієнтів)

– Потенціал розвитку (високий)

– Статус SAP Gold Partner (наявний)

Компанія SAP ретельно відслідковує відповідність партнерів кваліфікаційним вимогам до VAR-статусу та прогрес їхнього розвитку. Після всебічного аналізу компанія AGELESS була визнана асоціацією гідним кандидатом на членство. Вирішальним виявися той факт, що з 15 локальних партнерів SAP SE в Україні лише декілька компаній, включаючи AGELESS,  мають статус Gold Partner. Окрім продажів та успішних кейсів, «Золотий Партнер» повинен мати в штаті кваліфікованих спеціалістів, рівень яких постійно перевіряється.

Крім цього, кожні два роки всі партнери SAP мають отримувати новий сертифікат партнерського центру експертизи - PCoE. І, починаючи від моменту створення компанії, AGELESS кожного разу успішно проходить всі перевірки.

«Ми пропонуємо українському ринку лише найкращі розробки і технології, які є у SAP: ERP для великого бізнесу - SAP S/4 HANA, ERP для середнього бізнесу - SAP Business One, рішення для управління закупівлями - SAP Ariba, рішення для маркетингу і продажів – SAP C/4HANA та інші програмні продукти. Та бути партнером SAP SE - велика відповідальність. І AGELESS кожного разу з гідністю доводить, що відповідає всім високим вимогам вендора», – говорить Юрій Курлянчик, Генеральний директор компанії AGELESS.

Перевагою членства в United VARs є:

– Співробітництво між членами: найкращі практики і кейси, обмін досвідом, залучення до Roll-out проектів (тиражування системи SAP для великих міжнародних компаній)

– Участь у загальних зборах

– Спільний доступ до ресурсів та інноваційних розробок

– Ще більше проектів серед міжнародних замовників

– Отримання нового статусу SAP Platinum Partner

Після підписання угоди з асоціацією, члени United VARs з часом отримують статус SAP Platinum Partner. А це неабияка конкурентна та іміджева превага, адже «Платиновими» стають далеко не всі, а лише найкращі: глобальні партнери, які виступають на міжнародній арені.

«Підписання угоди із United VARs дуже важлива подія для AGELESS. Членство в асоціації відкриває перед нами нові можливості: вихід на міжнародний ринок, переймання практичного досвіду наших колег, подальший розвиток. Впевнений: з United VARs наша компанія зробить обслуговування клієнтів ще більш ефективним», – розповідає Юрій Курлянчик.