Фото УНІАН

Попри війну у січні - липні цього року вугледобувні підприємства "ДТЕК Енерго" ввели в роботу більше половини із запланованих у цьому році вугільних лав - 15. 

Про це йдеться в повідомленні компанії. Як уточнюється, всього за підсумками року на вугледобувних підприємствах планується запустити 27 нових лав.   

В "ДТЕК Енерго" наголошують, що це дозволить забезпечити українські теплоелектростанції достатніми для їх стійкої роботи обсягами вугілля.   

Відео дня

"Як показав досвід минулої - найскладнішої зими, українська енергосистема має бути готова до усього і найближчого опалювального сезону. Щоб впоратися з майбутніми викликами енергетики в режимі 24/7 готують та відновлюють пошкоджене від атак ворога обладнання, а шахтарі - вдень та вночі підтримують необхідні для стійкої роботи української теплової генерації темпи та обсяги видобутку вугілля", - розповів генеральний директор "ДТЕК Енерго" Ільдар Салєєв.   

Нагадаємо, в рамках підготовки до зими "ДТЕК Енерго" відремонтувала 9 енергоблоків теплових електростанцій (ТЕС), ще 7 енергоблоків перебувають на ремонті.