Погана кредитна історія (КІ) - одна з найпоширеніших причин відмови у наданні кредиту. Але якщо раніше людина з проблемною КІ практично не мала можливості відновити свою репутацію в очах потенційних кредиторів, то сьогодні завдяки сервісу Scorector це стало можливо.

Що таке Scorector?

Скоректор - сервіс, що немає аналогів на українському ринку і дозволяє швидко і, головне, цілком легально виправити негативну кредитну історію позичальника. Відновлення репутації позичальника відбувається у три етапи:

Відео дня
  • 1 етап — збір даних про поточну кредитну історію користувача;
  • 2 етап — аналіз результатів та підготовка рекомендацій, за допомогою яких позичальник може "виправитися" в очах потенційних кредиторів;
  • 3 етап — створення персонального плану щодо покращення кредитної історії.

Крім виправлення КІ користувачам сервісу надається навчальний курс з фінансової грамотності та важливі знання в галузі управління власними та кредитними коштами.

Як Scorector покращує кредитну історію?

Учасники програми отримують гроші в борг у рамках спеціальної кредитної лінії, що складається з серії невеликих траншів. Їх погашення проводиться кожні 7 днів згідно з раніше сформованим та узгодженим графіком, а сума кожного нового траншу більша за суму попереднього.

Після кожної вдалої оплати інформація надсилається до Бюро кредитних історій. Чим довше людина користується програмою, тим вище її кредитний рейтинг і, відповідно, тим вища довіра з боку банків та нефінансових організацій, що надають готівкові кредити. У середньому на виправлення кредитної історії потрібно від 2 до 4 місяців.

Кількість учасників програми Scorector щодня зростає. Так, у другому півріччі 2021 року сервіс отримав на 74% більше звернень, ніж у першому півріччі. 94% усіх користувачів успішно пройшли програму та покращили свою кредитну історію, при цьому середня сума кредитів, отриманих учасниками після її завершення, склала 8350 грн.